مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

تراز همسان‌سازی همچنان ناهمسان | سرنوشت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی کی مشخص می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۴۵۰۶۴
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
  • ۱
تراز همسان‌سازی همچنان ناهمسان | سرنوشت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی کی مشخص می‌شود؟
معاون تعهدات بیمه‌ای اداره‌کل تأمین اجتماعی گفت: ذکر عنوان «غیرحداقل‌بگیر» سبب شده است برخی بازنشستگان مشمول متناسب‌سازی نشوند.
انسیه شهرکی
خبرنگار انسیه شهرکی

به گزارش شهرآرانیوز، بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان برای همسان‌سازی حقوق در انتظار به‌سر می‌برند؛ انتظاری که اکنون پای گلایه را نیز به میان کشیده است و با ارسال پیام‌هایی خواستار بررسی سرنوشت همسان‌سازی حقوق هستند.

خلاصه بخش عمده پیام‌های بازنشستگان به این یک جمله ختم می‌شود: «لطفا اجرایی‌شدن نظام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را از دولت پیگیری کنید.» نکته دیگری که بازنشستگان به آن اشاره کرده‌اند، مبلغی است که ابتدای سال برای برخی از آنان واریز شد و در ادامه، خبری از این واریز نبود.

اینکه سرنوشت همسان‌سازی حقوق به کجا رسیده است، در نمونه‌ای از پیام‌ها و تماس‌های مردمی وجود دارد. محبی، از بازنشستگان موسپیده‌کرده مشهدی، به صدای مردم شهرآرا می‌گوید: از همسان‌سازی فقط یک وعده‌ووعید خشک‌وخالی به‌جا مانده است. این‌همه قول داده شد، اما با گذشت حدود پنج ماه از سال هنوز قول‌هایشان عملی نشده است. کاش صادقانه و شفاف با مردم حرف بزنند و بگویند این کار شدنی است یا نه و اگر هست، چه زمانی عملی می‌شود.

کاتوزیان بازنشسته دیگر این سازمان است که چهار سالی از بازنشستگی‌اش می‌گذرد. می‌گوید: بعد سی سال کار صادقانه حقوق ناچیز بازنشستگی برای یک هفته هم جوابگوی زندگی و معاشمان نیست. او در ادامه درباره همسان‌سازی حقوق نیز پرسشی را مطرح می‌کند: از بیمه تأمین‌اجتماعی بپرسید آیا فقط سه‌ماه پول همسان‌سازی داده‌اند؟

او که از خلف‌وعده‌های مسئولان دل‌گیر است، همسان‌سازی را حق بازنشسته‌ها می‌داند و ادامه می‌دهد: بعد بازنشستگی حقوق بسیار کم می‌شود و اگر بگوییم نصف می‌شود، حرف بیراهی نگفته‌ایم. همه تسهیلات و مزایا هم از بین می‌رود. به‌نظر شما چنین شیوه برخوردی یعنی تکریم بازنشسته که از حداقل‌های زندگی آن‌هم در سالمندی محروم است؟!

دستورالعملی برای همسان‌سازی نداریم

حسن خردنیا، معاون تعهدات بیمه‌ای اداره‌کل تأمین‌اجتماعی استان خراسان‌رضوی، در پاسخ شهروندان می‌گوید: هیچ‌گونه دستورالعملی دراین‌باره به اداره‌کل تأمین‌اجتماعی استان فرستاده نشده است. در واقع برای پرداخت حقوق و مزایا یا همسان‌سازی و سایر موارد مالی، تصمیم‌گیرنده استان‌ها و مراکز تابعه آنها نیستند و به‌صورت کشوری و یکپارچه تصمیم‌گیری و اجرا می‌شود.

متناسب‌سازی برای غیرحداقل‌بگیر‌ها

خردنیا در ادامه از ارسال لایحه‌ای با قید دوفوریت به مجلس اشاره می‌کند و می‌افزاید: سیدمحمود حسینی‌پور، سرپرست معاونت پارلمانی ریاست‌جمهوری، از ارسال لایحه‌ای با قید دوفوریت برای اصلاح بند مربوط به متناسب‌سازی حقوق در قانون هفتم توسعه به مجلس خبر داد تا به‌واسطه آن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حداقل‌بگیران را نیز شامل شود.

معاون تعهدات بیمه‌ای اداره‌کل تأمین‌اجتماعی استان خراسان‌رضوی همچنین درباره اهمیت این لایحه می‌گوید: در جزء (۲) ماده (۲۸) قانون پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب یکم خردادماه امسال، صرفا به متناسب‌سازی بازنشستگان غیرحداقل‌بگیر اشاره شده است.

خردنیا در ادامه این‌طور توضیح می‌دهد: باتوجه‌به اینکه مستمری حدود ۷۵درصد بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حداقلی یا کمتر از آن است، بر این اساس عبارت «غیرحداقل‌بگیر» در جزء یادشده موجب می‌شود این افراد مشمول متناسب‌سازی نشوند؛ بنابراین دولت «لایحه اصلاح جزء (۲) ماده (۲۸) و تبصره (۴) ماده (۲۹) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» را برای انجام تشریفات قانونی مربوط با قید دوفوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرده است.

فهرستی از وعده‌های مسئولان کشوری

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی:
به بازنشستگان اطمینان می‌دهم که اراده دولت و مجلس شورای اسلامی بر اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است.

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ 
سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
همه تلاش ما این است که همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را عملیاتی کنیم.

۲۸ خرداد ۱۴۰۳ 
داوود منظور، رئیس سابق سازمان برنامه‌وبودجه:
تدوین آیین‌نامه اجرایی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در مراحل پایانی قرار دارد.

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ 
ولی داداشی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی:
فرایند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
خوشگلک شیطون
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۷
0
0
?
پس چیشد این پول یالا دیگه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->